Info

tirsdag den 16. marts 2010

Det bedste jeg ved....

Halløjsa allesammen,

Jeg så lige igår at Costume havde en konkurrence om at vinde et gavekort til Mulberry (se: http://costume.dk/article/36777) og her er mit spæde forsøg på at være med i legen:

"Kære Costume,

Først og fremmest tak for et total nice magasin!

Derefter, undskyld. Ja, undskyld, hvis jeg fornærmer nogen med det vedhæftede billede. Dumme ting sker når man tænker med hjertet... (i hvert fald for mig).

Anyway, her er det billede jeg har vaglt at sende til jer, i håb om at komme i betragtning i jeres mulberry konkurrense. Stylegallery valgte dog at choppe det, så jeg ikke engang selv er med på det (det er mig i højre hjørnet -derfor er det godt at i også får en kopi). Og bare rolig. Han har set billedet og har sagt go' for det. ;)

Hvis jeg kun skal skrive få ord om billededet (som jeres konkurrence siger), så har jeg kun ét:

KÆRLIGHED!

Uddybbelse for de interesserede:
Det er simpelthen min ene kærlighed der (næsten) ligger i arm med den anden: Min første designertaske (mulberry daria clutch i farven ink-blue), der blev supleret af min første store kærlighed (Peter).

Jeg fik den af ham, da jeg fyldte 24 (hvilket jeg synes var super nederen at fylde - så
var lige pludselig MIDT i 20'erne og ikke længere kun i STARTEN... og stadig "bare" studerende. Samt lugten af kanel lige om hjørnet). Og han gav mig den for at det ikke skulle være den nederen dag, hvor jeg fyldte 24, men den dag hvor jeg fik min første designertaske. Han vendte noget helt vildt nederen til den bedste dag i - ja super lang tid! Og hver gang jeg går med den, betyder det bare så meget mere - fordu han faktisk fattede mig - og ja, så ser jeg skide godt ud med den! ;)

Jeg kom forresten til at tænke over noget imens jeg funderede over min daria (yep, vi er på fornavn):

En Mulberry er ligesom en go' kæreste: Den får dig altid til at føle dig mere lækker (selv på de dage hvor du dig super grim), den passer til alt i din garderobe og selv hvis der skulle være nogen der mener den ikke gør, er du skide ligeglad, for du er bare så forelsket.

Ja, tro det eller lad være, men det er faktisk sådan jeg har det med min daria og det er en true story (og ja, staten spare sikkert mange penge på IKKE at have mig lukke
inde i foret rum).

Jeg ved godt at dette billede måske skiller sig ud fra mængden og slet ikke kvalificere sig, men om ikke andet, så tag det for hvad det er: En kærlighedserklæring til min kæreste Peter og min Daira. For de er det bedste jeg ved... (ny mangler vi bare lidt alfe-støv, ikke?!)

Igen, tak for et super godt blad (det kan rede enhver regnvejrsdag) og hyg jer inde på redaktionen! Jeg skulle også hilse mange gange fra peter :)

Christina Fotos"

Ja, jeg ved godt det måske lyder som noget bawl, men det er sgu sådan jeg har det. Anyway, lige meget om jeg vinder eller ej, har det været sjovt at lege med og bare få sat ord på ens følelser. Og nej, jeg er ikke fuld eller på noget andet gejl.

Og naturligvis det famøse billed/plange (ja for jeg har smækket et billed ovenpå et andet billed = plange!) :


Hold jer mundtre,


torsdag den 11. marts 2010

How-to... Sandra Bullocks Oskar look

Jeg har fundet ud af hvad Sandras make-up artist har brugt af produkter på den skønne skuespiller på den famøse Oskar aften.



Makeup:
“Tonight was Sandra’s big night and she was in a happy, ethereal mood. I wanted her to look like the true movie star she is, so we went with modern classy Hollywood – dewy skin, soft eyes, and a bold classic red lip.” — Angela Levin, Sandras Make-up artist.

Angela forberedte Sandras hud med CHANEL Sublimage Fluid. Derefter brugte en foundation pensel til at ligge CHANEL Vitalumiere Satin Smoothing Fluid Makeup i farven Shell over hele ansigtiget (HUSK altid også at ligge/blande foundation ned på halsen – ellers ser det mega dumt ud). Angela formed et struktureret bryn med den brune pudder fra den limited edition Les Regards de CHANEL Palette. Hun tegnede Sandras øjne op med den mørkere brune farve fra same palette.

Derefter lagde hune 3 lag af CHANEL Inimitable Waterproof Mascara I farven Noir, for at skabe sexede og glamorøse vipper. For selve lookets fokus – de fantastiske røde læber – lagde Angela CHANEL Rouge Coco Lip Colour i farven Paris. Til at afsluttet looket, brugte hun den sammme læbestift (som på munden) på kinderne, ved at duppe den forsigtigt og blende godt ud (hvilket også er Angelas signatur makeup trick).

Jeg ved godt alt det som make-up artisten brugte, er dyre, limited edition ting fra chanel, men man behøver virkelig ikke gå i minus eller gennemsøge ebay for at få dette look. Det er et super enkelt og klassisk look (nok også derfor at de er så flot), som mest fokusere på den naturlige hud og de flotte læber. Hvis du har lyse brun, er det dog vigtigt at give dem lidt farve (altså du skal ikke tegne dem sorte eller brune hvis du har platin blondt hår! Find en lys brun øjenskygge, uden glitter/frost, allerhelst mat – det ser mest naturligt ud).

Ellers er det du skal bruge bare:
- en go’ pudder eller foundation (evt. også conlsealer hvis du har mørke render under øjnen – som jeg har)
- en brun eyeliner (altså dem kan man få for en 50’er i matas – sågar h&m) og den kunne også bruges til at fylde brynene ud, med lidt go’ vilje)
- Og en lys pink/hinbær pink læbestift, som du både bruger som læbestift og blush. Mac har de fleste farver og deres læbestifter koster omkring 150,-, men det kan sikkert findes billigere i matas. Men hvis man skulle bruge penge på det her look, ville jeg personligt gøre det på læbestiften, da det er et 2-i-1 produkt og sikkert en farve man ville være glad for længe og kunne hive frem hvert forår og sommer. Og så er det lidt blær at tage en Chanel læbestift op af tasken. :P

Der er flere looks på vej, så be there or be square! ;)

Rabat!

- det er ikke kun noget man kører ud i når man har fået for meget at drikke! (JOKE)

Rabatter er altid godt (især i disse tider) og vi piger burde give det gode budskab videre og hjælpe hinanden! Derfor vil jeg gøre opmærksom på at SIRENE samarbejder med intetnetbutikken ASOS.com, i perioden 4. til 18. marts, hvor man kan få 20% rabat på alle* produkter. Asos levere til Danmark for 50,- men kan du ikke vente, kan du med ekspresslevering (100,-) få dine vare inden for 4 dage.

Du skal bare skrive SIRENEASOS ved checkout.

*Rabatkoden udløber ved midnat (GMT) d. 18. marts 2010. Tilbudet gælder ikke sammen med andre rabatkoder, og levering er ikke inkluderet i tilbuddet. Gælder ikke på udslagsvare ligesom enkelte brands kan være undtaget. Koden kan kun benyttes én gang pr. kunde.

mandag den 8. marts 2010

Hvad så Oskar...?

Så løb oskar udelingen af stablen igår, og hvor var der bare mange lækre kjoler og make-up looks!
Jeg har begrænset mig til 9 looks, som jeg bare syntes var helt fantastiske på hver deres måde og som var virkelig inspirerende eller bare så tidsløst klassiske, at de bare skulle med! Uhh, jeg elsker den røde løber!
Klik på billederne for at forstørre. :)

De klassiske (med et moderne twist) :


Sandra Bullock (som forresten også hapsede Best actress prisen)


Cameron Diaz


Charlize Theron


Maggie Gyllenhall

Nogle helt fantastiske Nude Looks:

Diane Kruger



Rachel McAdams


Amanda Seyfield
Og så nogle af de lidt mere Smokey Looks:


Zoe Saldana


Miley Cyrus
Jeg vil se om jeg kan finde ud af hvad de forskellige make-up artister har brugt af produkter på tøsebørnene ovenfor, og hvis det ikke er muligt, vil jeg give mit eget bud. TO BE CONTINUED!
Hvilket oskar look er jeres ynglings look?

søndag den 7. marts 2010

I got the Blues...

Kender I det? I visse perioder har man bare en farve man er helt vild med?

Sådan har jeg det med blå pt (den er også en af mine ynglingsfarver, som jeg altid vender tilbage til), så jeg kan ikke tænke på andet end blå sko og tasker, blå ure, blå bukser - you name it! Min all time ynglings øjenskygge er også MACs Deep Truth - det er bare SÅ flot!

Anyway, har smidt en lille kollage sammen af de blå ting jeg tænker meget på for tiden (ja, jeg har ikke noget liv)!




Bukser fra Alexander McQueen , Ur fra Triwa , Øjenskygge fra MAC , Sko fra Manolo Blahnik , Clutch fra Mulberry , Denim skjorte fra H&M


Har I en helt bestemt farve I altid vender tilbage til, eller bare skal have alt i?


Andre der også er vild med blå:



tirsdag den 2. marts 2010

Ja, vi kan vel lige så godt hoppe ud i det.

Jeg hedder Christina (Fotos til efternavn – jo jo, det er helt seriøst!), er 24 og læser Design og Kulturøkonomi på Syddansk Universitet i Kolding – men bor i Århus. Jeg har nogle lidt drastiske meninger til tider, fjoller tit rundt og bander en del...

Jeg går meget op i make-up, hår og mode og har altid gjort det og denne blog skal være mit afløb for alle de tanker om make-up og hår, jeg går rundt og fundere over. Jeg er ikke uddannet make-up artist, (bare for at lyde rigtig snobbet) da jeg ikke gider betale flere tusinde kroner for en ”uddannelse”, hvor jeg i forvejen kan over halvdelen i forvejen. Så jeg i ordets bedste forstand autodidakt. Og stolt af det. :)
Jeg har flere gange været ude og (proffesionelt) ligge make-up og sætte hår på bl.a. brude, konfirmanter, til batchloret partys og generelle fester. Og jeg elskser det virkeligt! Det er så fedt at kunne få piger/kvinder til at føle sig super lækre og være med til at give dem en rigtig god dag/aften og at det skulle ligge en ny make-up på et nyt ansigt, er virkelig udfordrende og spændende.
Og det er én af grundene til at jeg har startet denne blog, netop for at give en masse gode tips og trix til de folk der vil have dem og evt. også ideer til make-up looks.

Jeg er personligt dybt forarget over at modebladet WOMAN er holdt op med at lave deres sektion med ”lig make-up som...”, da det personligt var 80% af grunden til at jeg overhovedet købte det blad. Så jeg har personligt tænkt mig at finde en masse spændende billeder af celebrities og mode shows, og give mit bud på hvordan man kan gøre dem kunsten efter. Hvis i har nogle looks eller billeder som i gerne vil have et bud på hvordan man kunne fremskaffe, som send dem endelig til min mail, eller smid et link i kommentar-boksen. :)

Jeg vil som udgangspunkt skrive på dansk og bruge produkter der er tilgængelige i Danmark, da jeg næsten ikke kan finde noget mere irriterende end at man ser et helt vildt fedt look, og alle de produkter der er blevet brugt er amarikanske og ikke til at komme i nærheden af. Hvis jeg bruger udenlandske mærker, vil jeg helt sikkert vedlægge et link til en hjemmeside der sender pakker til DK.
Jeg håber denne blog vil hjælpe nogen... om ikke andet, så forhåbentligt bare underholde.

Spørg endelig hvis I har nogle spørgsmål – hvad end det måtte være. :)