Info

onsdag den 28. september 2011

15% rabat på Illamasqua! Kode: FLASH15



Så er der 15% rabat på  ALLE Illamasquas produkter på deres hjemmeside! Selv den nye efterårs kollektion! Men det gælder kun indtil midnat d. 30 September 2011.


Happy shopping! 

Tigi S/S 2012


 Denne frisure bliver den nemmeste EVER at sætte til foråret og sommeren. Men du kan allerede lege lidt med den nu. Efter at have set billederne fra showet, hoppede jeg ned i Glitter og købte et spænde (29,90,-). Jeg satte bare mit spænde lidt for højt og havde ikke tid til at glatte mit hår da jeg selv forsøgte mig med frisuren.

Har I tænkt jer at prøve denne frisure?

Mini anmeldelse / review: H&M Nail Polish in Cherry



Super flotte farver - mener faktisk der var fire forskellige


Jeg blev lokket til at købe neglelak inde i H&M (ja okay, de stod oppe ved kassen og pigebarnet bag disken var lidt langsom - sikkert med vilje) og så sker det jo at man kommer hjem med 3, når de kun koster en 10'er stykket. Det er så også noge mega fede farver og nr man ikke skal af med mere, kan man jo godt tillade sig at eksperimentere med nogle farver man ellers ikke ville købe.


bitte små - men nemme at smide i tasken på farten
Og kvaliteten er faktisk ret go. Især til en ti'er. Lakken tørre hurtigt og jeg havde kun brug for to lag. Penslen var også rigtig nem at 'male' med :P 



Den røde farve hedder 'Cherry', den grå 'Taupe' og den orange 'Rust'. Jeg har ikke prøvet Rust endnu, men de to andre er jeg helt vilde med!

torsdag den 22. september 2011

Kristen Stewart @ LFW Mulberry SS12

Åh, jeg er vild med Kristen Stewarts 'nye' hår til Mulberry SS12 modeshow til London Fashion Week. Mørkere og længere (altså hun har fået extensions i). Det er i forbindelse med optagelserne til en ny film, hvor hun skal spille Snehvide i 'Snow White and the Huntsman'.




Hun har heldigvis ikke droppet hendes velkendte smokey eyes, denne gang i grå. I LOVE IT! Hun ser satme cool og casual ud. Jeg vil se om jeg ikke kunne få lavet en nem tutorial/guide, på et typisk Kristen-look. For det klær' virkelig de fleste.

Hvad synes I om hendes 'nye' hår?



source: justjared

onsdag den 21. september 2011

NY FW SS12

New York Fashion Week er lige overstået og MAC var selvfølgelig med til at ligge makeup på mange af de forskellige shows.

Her er en lille udklip af hvad vi kan forvente fra MAC til Spring/Summer 2012:
 Jeg skal helt sikkert lege med de 3 looks til venstre fra Jeremy Scott og The Blonds (i midten) til foråret. Er der nogen looks som I vil prøve?

mandag den 19. september 2011

Rimmel Volume Accelerator Mascara... Not too shabby!


Rimmel Volume Accelerator Mascara:
-mascara with volume boosting complex

Det står der på tuben:

"Breakthrough volume boosting formula with Procapil® &  a unique plumping brush for remarkably fuller, lusher looking lashes. Clinically tested. Opthamologist tested." Og så igen på fransk.

På godt dansk; det er en volume givende mascara der samtidig har noget i sig, som hjælper på væksten af en ens vipper. Ligesom de der 'lash
serums', men bare i en mascara. Så det lyder egentlig som en ret go deal. :) 


Det er ellers noget af en moppedreng, rent indpakningsmæssigt. Men det bliver den også nødt til at være, for mascara børsten indeni er mega stor - nok den størtes jeg nogensinde har prøvet. Jeg synes selv det er lækkert, for du er hurtig færdig med at ligge mascara, men den kan måske være for overvældende for andre. Selve mascaraen er semi-flyderende, mere flydende end f.ex. L'Oreal Voluminous, og der kommer en go' del ud på børsten, næsten for meget, når man tager den ud af tuben. På mig havde den tendens til at klumpe lidt, og det var simpelthen pga. af den mængde mascara der var på børsten. Jeg fik også en del mascara på øjenlåget, hvilket jeg faktisk aldrig gør. Men igen, jeg tror det var mængden af mascara på børsten… ellers var det mig der var for ivrig. :P


Ved at selve mascaraen er lidt mere flyderende i det, får den alle vipper med og skaber en rigtig go' længde. Farven er meget stort og bare med et enkelt lag, havde jeg nok mascara på til et "hverdags-look". Når mascaraen tørre, bliver den meget stiv i det - så den er rigtig go' til dem der bukker deres vipper (hvilket jeg gør) for den holder "buen" rigtig godt, i forhold til andre "blødere" mascara.

Jeg har prøvet den første Accelerator Mascara Rimmel kom med og var alt andet end imponeret. Læs mere her. Men indtil videre er jeg faktisk ret overrasket over denne mascara. Den er stadig ikke tyk nok i konsistensen for min smag - men det er fordi jeg BÅDE vil have længde og volumen. Den kan stadig ikke måle sig med Clinique Deep Impact Mascara, som er min absolutte ynglings mascara - men prisen er derefter. 

ALTSÅ: En overall go' mascara, der giver volumen og får alle vipper med. En lidt stor børste, der har tendens til at have lidt for meget mascara på.








Jeg fik Volume Accelerator til 79.95,- i Matas (mener det var et tilbud).

Er der nogle af jer der har prøvet den? :)

lørdag den 17. september 2011

FOTN 090911

 Jeg blev super inspireret af det billed Sara lagde op på sin blog forleden og besluttede mig for at lave noget lignende. Fik mange komplimenter for det af mine veninder.

Det ligner ikke helt, hvilket er ret naturligt siden jeg hverken er blond, har brune øjne og er lige så gudeskøn som Sigrid Agren.







Ansigt/Face:
MAC Studio Finish Consealer
MAC Mineralize Skinfinish Natural - Medium Plus
MAC Mineralize Skinfinish Natural - Medium Deep (bronzer/contour)
MAC CremeBlend Blush - Lady Blush

Øjne/Eyes:
MAC Eye Brows - Lingering
MAC Brows Set - Clear
Mac Paint - Bare Canvas (primer fra øjenlåget op til brynet)
GOSH Waterproof Eyeshadow Stick - Love That Copper (pimer på øjenlåget)
MAC Mineralized Eye Shadow - Love Connection (på selve øjenlåget)
MAC Eye Shadow - Tempting (i globelinjen og det "ydre V af øget")
Urban Decay 24/7 Eyeliner - Eldorado
MAC Glitterliner - Glitterpuss (ovenpå eyelineren for lidt extra glitter)
MAC Prep + Prime Lash
MAC Zoom Black Fast Lash Mascara

Læber/lips:
MAC Lip Pencil - Cherry
Mac Cremesheen Lipstick - Brave Red

Håber I kan lide det, jeg havde det i hvert fald rigtig sjovt med at genskabe looket. Jeg havde egenlig filmet det, men den blev simpelthen for lang. :/ ihhh!

onsdag den 14. september 2011

FOTD 050911


Jeg var nede i MAC forrig mandag, da MAC Me Over kom på hylderne. Hold da op en stor kollektion! Der er virkelig noget for alle.




Jeg fik en gratis makeover på en halv time og var især vild med Prince Noir læbestiften som jeg fik lagt. Lækker farve! Desværre er den mat og jeg har meget tørre læber, så den passede ikke i "konsistensen" til mig. ÆV! Men jeg fik taget et par billeder af min makeup da jeg kom hjem og jeg kunne virkelig godt lide den måde Pernille (som salgsassistenten hed) havde lagt min makeup. Jeg er helt tosset med hvordan hun har tegnet mine øjenbryn op.



Er der noget fra MAC Me Over kollektionen I skal have?



source: mac

Nyt hår til efteråret - kendiserne gør det!

Hver gang der ruller en ny årstid ind af vinduet (specielt forår og efterår), får jeg altid en kæmpe trang til at skifte frisure og/eller farve (hvilket er til stor irritation for min mor og veninder - for det er dem der skal høre mig blævre løs omkring hår i flere uger før). 

Men heldigvis er der flere "kendis" der har det på samme måde, fortæller jeg migselv. Anyway, jeg fandt nogle dejlige billeder af celebs der har skiftet endten frisure eller farve her til efteråret, og om ikke andet kan det give lidt inspiration. :)





What do ya' think? Jeg er mest til Leighton Meesters hår... både før og efter sjovt nok. Men jeg må indrømme at den celeb jeg er mest inspireret af her til efteråret (og har været det i lang tid) er Rachel Bilson. Hun er jo bare guddommelig! Smuk, masser af personlig stil! LOVE IT!



 

 Sourse: Ami Dia, justjared.com

fredag den 9. september 2011

FOTN 020911

Det var så det makeup jeg havde på sidste fredag, og synes egentlig det var nogle fede farver - især her til efteråret. Og det bedste er at de der blomme/tranebær farver klær' stortset alle. Jeg valgte at have min bruge kontaktlinser i den aften, men har også 'rocket' det her look med blå øjne. Det ville se åndssvagt godt ud hvis man havde grønne øjne! (hmmm, gad vide om det skulle være farven på mine næste farvede linser..?)


Eneste problem med dette look er selvfølgelig at jeg ikke heeeelt kan huske nøjagtigt hvad jeg brugte af produkter, so don't kill me!

Ansigt/Face:
Mac Strobe Liquid
MAC Studio Finish Consealer
MAC Mineralize Skinfinish Natural - Medium Plus
MAC Mineralize Skinfinish Natural - Medium Deep (bronzer/contour)
MAC CremeBlend Blush - Lady Blush
MAC Powder Blush - Perfect cheek

Øjne/Eyes:
MAC Eye Brows - Lingering
MAC Brows Set - Clear
Mac Paint - Bare Canvas
MAC Paint Pot - Artifact
MAC Eye Shadow - Cranberry
MAC Eye Shadow - Corduroy
MAC Eye Shadow - Soft Brown
MAC Eye Shadow - All That Glitters
GOSH Eye Liner Pen - Black
MAC Prep + Prime Lash
Maybelline  One by One Volum' Express Mascara - Black
Red Cherry Lashes

Læber/Lips:
MAC Prep + Prime Lip
MAC Lip Pencil - Subculture
MAC DazzleGlass Creme - Perfectly Unordinary

Lyder sgu som en del alligevel - men når man nu hygger sig med at  ligge makeup, bliver listen nogle gange lidt lang. :)





Ja ja, en idiot kan man også ligne! 


Så er det vist også nok med al den billed-spam!
Skal I i byen i aften? Og i så fald, hvad skal i så have på af makeup?? :)

onsdag den 7. september 2011

Acid Green Makeup tutorial



Så har jeg endelig fået snøvlet mig sammen til at  lave en tutorial og vi starter IKKE stille og roligt ud. Hehe. Jeg havde lige hevet Sleeks 'Acid Palette' frem og den skulle der leges med. Kvaliteten af øjenskyggerne er super go' og virkelig holdbare. Jeg købte min da jeg var i London, men det kan også fåes her.

Jeg ved godt at kvaliteten af videoen ikke er den bedste og at jeg roder lidt rundt i tingene men bliver forhåbentlig bedre.

Produktliste:

Ansigt:
MAC Studio Fix Fluid SPF 'NC20'
MAC Studio Finish Consealer 'NW25'
MAC Mineralized Skinfinish Naural 'Medium Plus' (pudder)
MAC Mineralized Skinfinish Naural 'Medium Deep' (bronzer)
MAC Mineralized Blush 'Warmth of Coral'
MAC Cream Colour Bace 'Shell'

Øjne:
MAC Brow 'Lingering'
MAC Brow Fix
MAC Paint 'Bare Canvas'
Sleek Acid Palette (den neon grønne)
MAC Eyeshadow 'Soft Brown'
GOSH Eye Liner Pen 'Black'
Maybelline Define-A-Lash Mascara 'Very Black'
L'Oreal Voluminous Carbon Black Mascara

Læber:
MAC Cremesheen Glass 'Deelight'