Info

torsdag den 17. november 2011

20 af F/W 2011's bedste fletninger

Jeg har samlet lidt billeder af nogle af de flotteste (og måske også sværeste) fletninger fra F/W2011. Ej, jeg gad godt at have langt hår - sådan RIGTIGT langt og SUNDT hår.... hvor fanden er de silica piller henne...?! 

Nåh, men håber det måske kan give lidt inspiration! :)



ENGLISH! I've gathered some pics of some of the most beautiful braids from F/W 2011. I wish I had super long hair... which was healthy as well.... where did I put those Silica tablets...?!

Anyways, hope this might get you inspired :)

Photos: © Lucca Cannonieri

onsdag den 16. november 2011

Julefrokost / Holiday Party Inspiration

Jeg er ikke super vild med Kim Kardashian (hvad er hun egentlig kendt for helt korrekt?!), men hun er en flot kvinde og hendes makeup artist kan trylle når det kommer til at skabe looks der er flotte, vampede... og næsten lidt for meget. I LOVE IT!

Jeg vil helt sikkert afprøve dette look til min næste julefrokost! Hvad med jer?


ENGLISH! I'm not super keen on Kim Kardashian, but she is a beautiful woman and her makeup artist can really do magic when it comes to making look that are gorgeous, vampy... and almost a little too much. I LOVE IT! I will definitely be sporting something like this at my next christmas party! Will you be giving this a try?

tirsdag den 15. november 2011

13 SRDBB / BRYSB: #1

13 Skønheds Regler Du Burde Bryde / 13 Beaty Rules You Should Break!
Rouge d'Armani Lipstick in No. 400


#1: Du kan ikke bruge rød læbestift, hvis du er rødhåret.

FEJL! Du kan helt sikkert gå med rød læbestift, selvom du er rødhåret. Makeup artist Molly Stern gav Amy Adams en jordbærfarvet læbestift på til præmieren på The Fighter. Ifølge Stern skal man vælge en læbestift der mere intinsiv og rig i farven, end ens lokker. Så som en bærfarvet eller mørkerød. Hold dine kinder og øjenmakeup neutral.

#1: You Can't Wear Red Lipstick if You are a Red Head.

WRONG! Of cause you can wear red lipstick, even if you are a ginger. ;) Makeup artist Molly Stern gave Amy Adams strawberry lips at the premiere of The Fighter. Stern says pick a shade that’s richer in intensity than your strands, like cherry and scarlet, and keep blush and eye makeup neutral.


Den sidste pige her har dog pink læber i stedet for røde, men jeg synes stadig det ser mega fierce ud! :)


søndag den 13. november 2011

MAC Holiday Collection 2011



MACs julekollektiom (holiday collection som det hedder sig på diplomatisk engelsk) 2011 har ramt Danmark - eller i hvert fald Magasins online shopping-website.

Og det er ligesom de sidste mange år en ret omfattende kollektion, så der burde virkelig være noget for enhver smag. Eller det er mere en kollektion med mindre kollektioner indeni… anyway, det er meget makeup det drejer sig om her!

Glitter and Ice: som bl.a er 6 mineral øjenskygger, 3 paint pots, 6 technakohl linere, 6 læbestift læbestifter, 6 dazzleglasses (glitterfyldt lipgloss) og beauty powders og neglelak.




Ice Parade: Er 10 forskellige sæt af endten øjen produkter, læbeprodukter eller pensler/børster lavet specielt den denne kollektion. Derudover er der også tre paletter med hver 6 øjenskygger i.





Den eneste forskel på disse og de almindelige MAC pensler er at størrelsen og at de mindre pensler er lavet på maskine, og derfor ikke samme kvalitet som de almindelige, som er lavet i hånden. Men det er et godt sted at starte sin pensel kollektion.

Dazzlesphere!: Er 3 sæt med hver 4 pigmenter i (Crushed Metallic Pigment for at være helt præcis), 3 sæt med 4 lipglos og 1 sæt med mini neglelakke.





Mac har også lavet en lille film om/ang. kollektionen. Spændendende ser det da ud! :P 




Som så mange kollektioner fra MAC er det noget jeg skal ned og se personligt (du læste rigtigt, jeg skal ned og gramse og savle over/på det makeup og det kan kun gå for langsomt) og umiddelbart er det de to beauty powders jeg er mest nysgerrige omkring. Er der noget bestemt I skal hen og kigge på i den nye MAC Holiday Collection?




Source: MAC cosmetics

torsdag den 10. november 2011

FOTN somewhere in 2009



Ihh, fandt lige de her billeder fra en aften i 2009, hvor jeg gjorde mig klar til at gå i byen.

Det var lige da jeg begyndte at lege, sådan rigtig meget, med makeup. Hence alle farverne! :P Og de ikke bedst lagte falske vipper. 





Men vi endte med en fed aften! Og det er jo (næsten) det rigtigste :P