Info

torsdag den 10. juni 2010

Genstridigt og møg irriterende hår…

Hvis du, ligesom mig, har slidt hår der filtre af h til, så ved du også at det er en kamp at få det redet ud efter man har været i bad.

Jeg har noget meget fint hår, men har meget af det og har været ikke så go’ ved det her de sidste par… år. Så det er pænt slidt og filtre derfor meget let. Jeg har udviklet min egen “routine” til hvordan jeg får mindst filtret og frizzy hår. Igen, det her er hvad der har virket for MIG - måske er der noget andet der virker for dig. :) De her “steps” er nok ret kendte eller siger sig selv, men det kunne jo være at det kan hjælpe nogen - jeg taler til dig Mie!

  • Inden jeg går i bad børster jeg altid mit hår igennem (imens det stadig er tørt), så det ikke er mere filtret end højst nødvendigt.
  • Efter shampoo bruger jeg ALTID balsam, faktisk helst en hårkur, og lader det sidde i den del af håret man kan sætte op i en hestehale i 2 til 5min. Lad være med at komme det i hovedbunden – det kan man få skæl/svamp af. AD!!
  • Hvis håret har meget stor tendens til at filtre børster jeg det igennem med en bredtakket kam, imens balsamen/hårkuren sidder og virker. Det virker menlig som smørelse for kammen.
  • Når jeg skal tørre mit hår, krammer/dupper jeg det med håndklædet istedet for at vride og ruske det.
  • Jeg får altid en uld-tot på venstre side af hovedet, ved ikke hvorfor, men den sidder tæt ved ansigtet, så jeg ikke ikke lade mit hår lufttørre som det er – ellers bliver den tot helt kruset og høstak-agtig… selv hvis jeg børster det efter håret er blevet tørt. SÅ jeg bruger en serum eller leave-in conditioner så der ikke knækker så mange hår ved børstning.
  • Og så lader jeg det lufttørre efter det, hvis jeg har tiden – føntørring gør mit hår filtret igen…

Jeg har prøvet en del forskellige af serums og leave-in conditioners , men dem jeg altid vender tilbage til er Davines DEDE leave-in conditioner og Loreal Elvital Anti-frizz Smoth Intense Serum.

HCa2_5 6990

Jeg bruger Elvital’en pt da det var hvad SU’en kunne holde til (den koster omkring 80,- i føtex og bilka), men havde jeg vidst at nicehair.dk have DEDE’en til 139,- hvad jeg købt den i stedet for (har givet op til 250,- for hos frisøren). Elvital’en er rigtig fin men hjælper “kun” med at gøre dit hår gladt (tror forresten ikke folk med krøller kan bruge den, pga den udglattende effekt) og glansfuldt. DEDE’en går ind og giver håret næring og virker dejligt plejende (og så dufter den godt) og giver også lidt tekstur og volumen til håre, samtidig med at den gør det nemmere at rede ud – folk med krøller kan helt sikkert bruge den her.

Håber det kunne bruges til noget. :)

Har du nogle fif til træls hår der virker for dig??

Studie-rabat på apoteker…?

Ja, det giver Trøjborg Apotek (i Århus) i hvert fald. 10% på alle hudplejeserier (det gælder også Vichy og Avene) og deres “generelle/normale” vitaminpiller ved fremvisning af gyldigt studiekort. Jeg sparede hele 20,- sidst jeg var der, men lidt har også ret – så vores bedsteforældre altid siger.

Det er ikke noget de må skildre med, da der er forskellige regler/tilbud for hvert apotek. Hende jeg snakkede med (som forresten var super sød og hjælpsom) sagde at dem der vidste det, vidste det og sådan måtte det jo bare være – så nu ved I det også. :)

Om ikke andet er det da værd at spørge næste gang du skal på apoteket, hvis de ikke må skildre med det.

onsdag den 9. juni 2010

Yves Rochers… ja ja, men hvor filen???

… får man fat i det, hvis man altså ikke bor på djævle-øen?

Jo, det var Sara så sød at informere om på sin (rigtig fede) blog – de har sgu en hjemmeside (yep – den havde jeg sgu ikke selv regnet ud). Synes efterhånden alle de fede mærker er umulige at få fat i i DK eller mega dyre i forhold til andre lande – ja, jeg føler mig snydt.

Anyway, hjemmesiden er: www.yves-rocher.dk

Fragt koster gratis hvis du bestiller for over 150,- ellers koster det 25,- (kan du overkomme det? – det tror jeg nok du kan!)

Jeg skal i hvert fald have denne creme rouge til 39,-blush

Skal du have noget?

 

Yves Rochers opened a danish website. YAY! I’m getting this creme rouge – what are you getting?