Info

søndag den 13. november 2011

MAC Holiday Collection 2011MACs julekollektiom (holiday collection som det hedder sig på diplomatisk engelsk) 2011 har ramt Danmark - eller i hvert fald Magasins online shopping-website.

Og det er ligesom de sidste mange år en ret omfattende kollektion, så der burde virkelig være noget for enhver smag. Eller det er mere en kollektion med mindre kollektioner indeni… anyway, det er meget makeup det drejer sig om her!

Glitter and Ice: som bl.a er 6 mineral øjenskygger, 3 paint pots, 6 technakohl linere, 6 læbestift læbestifter, 6 dazzleglasses (glitterfyldt lipgloss) og beauty powders og neglelak.
Ice Parade: Er 10 forskellige sæt af endten øjen produkter, læbeprodukter eller pensler/børster lavet specielt den denne kollektion. Derudover er der også tre paletter med hver 6 øjenskygger i.

Den eneste forskel på disse og de almindelige MAC pensler er at størrelsen og at de mindre pensler er lavet på maskine, og derfor ikke samme kvalitet som de almindelige, som er lavet i hånden. Men det er et godt sted at starte sin pensel kollektion.

Dazzlesphere!: Er 3 sæt med hver 4 pigmenter i (Crushed Metallic Pigment for at være helt præcis), 3 sæt med 4 lipglos og 1 sæt med mini neglelakke.

Mac har også lavet en lille film om/ang. kollektionen. Spændendende ser det da ud! :P 
Som så mange kollektioner fra MAC er det noget jeg skal ned og se personligt (du læste rigtigt, jeg skal ned og gramse og savle over/på det makeup og det kan kun gå for langsomt) og umiddelbart er det de to beauty powders jeg er mest nysgerrige omkring. Er der noget bestemt I skal hen og kigge på i den nye MAC Holiday Collection?
Source: MAC cosmetics

Ingen kommentarer:

Send en kommentar