Info

torsdag den 15. december 2011

FOTN 260911 - Massive Cat Eye / Eyeliner


Jeg er VILD med den 'mini' trend der har været i løbet af efteråret, som jeg har valgt at kalde Massive Cat Eye / Eyliner.  Det var det bedste jeg kunne komme på. Anyway, I LOVE IT! Jeg kan ikke få nok af statement-makeup der faktisk gør noget godt for dine øjne og er relativt nemt af lave.

Nedenunder er nogle af de billeder jeg blev inspireret af og ovenover er hvad jeg selv endte med at lave til en sjov tur i byen med min dejlige veninde Camilla.


Da det er et godt stykke tid siden jeg lagde makeup'en kan jeg ikke heeeelt huske lat hvad jeg brugte, men jeg ved at jeg brugte:

Øjne / Eyes:
GOSH Liquid Eyeliner - Black
MAC Carbon Eyeshadow
MAC Print Eyeshadow
MAC Brule Eyeshadow
L'Oreal Carbon Black Voluminous Mascara

Kinder / Cheeks:
MAC Cremeblend - Ladyblush

Læber / Lips:
MAC Cremesheen Glass - Deelight

ENGLISH! I am crazy about this falls 'mini' trend, that I don't know what to call except Massive Cat Eye / Eyliner. That's the best name I could come up with. Anyway, I LOVE IT! I'm a sucker for statement-makeup that actually does something nice for your eyes and is relatively easy to do. LOVE LOVE LOVE...
The bottom pictures are the ones that inspired me and the top ones are what I came up with. :)


/ Fotos

1 kommentar:

  1. hi i really like your blog! i don't know much about makeup or hair, so i never experiment. i really like your tutorials :)

    seoulandpfassion.blogspot.com

    SvarSlet