Info

søndag den 19. februar 2012

HH Simonsen Sylen 2: Krøllejern på 3 forskellige måder

Jeg har afprøvet HH Simonsen Sylen II sammen med 2 af mine veninder (vi legede også med makeup), og vi er alle 3 vilde med den! Men først, her er hvad HH Simonsen selv skriver om Sylen 2:
Professionelt styling jern, med uanede muligheder for at designe nye kreative krøller i håret. Det koniske designede formjern giver håret et moderne og meget spændende look.
Med sylen kan du lave de nemmeste og hurtigste madonnakrøller i alle typer hår. Sylens diameter er 13-25 mm.
Håndtaget er udført med rubberlook, som sikrer et godt greb, uanset om du har lidt styling-produkter på hænderne.
Rent udsensmæssigt er Sylen 2 både lækker at se på og at arbejde med. Den er helt sort, har en idiot-sikret on/off knap, håndtag i “rubber” så den ligger godt i hånden. Og så skader en 3 meter lang ledning bestemt ikke. Det tager Sylen ” ca. 90 sekunder at varme op.
Som sagt var vi 3 veninder der testede Sylen 2 og vi har 3 forskellige hårtyper og -længder, og har brugt 3 forskellige måder at style vores hår på – så jeg vil påstå at vi har fået gennemtestet det krøllejern!
Første testperson er Sara. Hun har hår til midt på ryggen og det er meget tykt og har tendens til at kruse. Jeg tog nogenlunde almindelig totter hår omkring krøllejernet, men tog mindre totter “yderst” på hovedet.
Billedet øverst til venstre, er hvordan krøllerne ser ud når man intet gør ved dem. De andre billeder er efter styling, hvor det eneste jeg gjorde var at løbe fingrene igennem håret og så ellers gi’ det en omgang hårspray – NEMT!
Næste testperson er Sanne der har fint, langt hår. Hendes hår vil ikke særlig gerne krølle, men som Sanne siger “det gør som det selv vil… æh!” Jeg tog igen sådan almindelige totter, så håret kunne blive krøllet fra ca. 10 cm fra hovedbunden og ned i resten af håret. Sanne ville ikke have “barbie-hår”, så vi børstede håret igennem (ret grundigt) og satte de resterende krøller me hårspray.
Sanne fortalte senere at krøllerne havde holdt hele natten og hele næste dag. Det er da ret godt klaret i forhold til at Sannes hår ikke vil krølles.
Til sidst er så mit hår, som er fint men der er alligevel en del af det. Det er farvet og har et fald (altså noget imellem bølger og glat hår – hvilket kan blive irriterende i længden).
Mit hår fik en meget hurtigt omgang med krøllejernet! Jeg delte håret (altså ALT mit hår) op i 6-7 totter og lod håret sidde omkring krøllejernet lidt længere, da totterne var meget tykke. Hovedet nedad og fingerne hurtigt igennem håret og afsluttedede med hårspray. Det tog max 10 min. Siden det gik så hurtigt, blev mit hår selvfølgelig lidt mere rodet og med masser af volumen, hvilket er det jeg gør efter. Krøllen blev mere til bølger, end krøller nu hvor jeg tog så store totter.
Vi var alle 3 meget imponeret over hvor nemt og hutigt det var at krølle håret med Sylen 2, en faktisk endnu mere over hvor godt krøllerne holdt.
Vi brugte selvfølgelig en varmebeskyttende stylingspray inden vi brugte krøllejernet, hvilket jeg virkelig anbefaler at man gør. Der er intet værre end ristede, ødelagte og tørre spidser.
Jeg synes generelt at HH Simonsen laver nogle go’e produkter, men Sylen 2 overraskede mig virkelig. Den er rigtig nemt at bruge og krøllerne holder bedre end når jeg bruger mine andre krøllejern. Det er virkelig et krøllejern jeg vil anbefale at prøve!
Du kan få Sylen 2 hos nicehair.dk til 399,- hvilket er det sted jeg har set dem være billigst. 
OBS: Jeg er ikke betalt for at skrive denne anmeldelse/test. Jeg har med mine egne surt optjente studiejob/su-penge købt krøllejernet. :)


Follow me on Bloglovin  Like me on Facebook  Follow me on Twitter

3 kommentarer:

  1. curls always look really nice..i prefer it wavy tho hehe do drop by my blog sometime..follow eachother thru GFC if u like :))

    SvarSlet
  2. This looks amazing! I've never tried a curling iron in this form, without an actual clip? The results are gorgeous! Thank you so much for stopping by, I've followed and look forward to more beauty posts from you!

    SvarSlet
  3. Hvor cool - den må jeg se nærmere på.

    SvarSlet