Info

torsdag den 11. marts 2010

How-to... Sandra Bullocks Oskar look

Jeg har fundet ud af hvad Sandras make-up artist har brugt af produkter på den skønne skuespiller på den famøse Oskar aften.Makeup:
“Tonight was Sandra’s big night and she was in a happy, ethereal mood. I wanted her to look like the true movie star she is, so we went with modern classy Hollywood – dewy skin, soft eyes, and a bold classic red lip.” — Angela Levin, Sandras Make-up artist.

Angela forberedte Sandras hud med CHANEL Sublimage Fluid. Derefter brugte en foundation pensel til at ligge CHANEL Vitalumiere Satin Smoothing Fluid Makeup i farven Shell over hele ansigtiget (HUSK altid også at ligge/blande foundation ned på halsen – ellers ser det mega dumt ud). Angela formed et struktureret bryn med den brune pudder fra den limited edition Les Regards de CHANEL Palette. Hun tegnede Sandras øjne op med den mørkere brune farve fra same palette.

Derefter lagde hune 3 lag af CHANEL Inimitable Waterproof Mascara I farven Noir, for at skabe sexede og glamorøse vipper. For selve lookets fokus – de fantastiske røde læber – lagde Angela CHANEL Rouge Coco Lip Colour i farven Paris. Til at afsluttet looket, brugte hun den sammme læbestift (som på munden) på kinderne, ved at duppe den forsigtigt og blende godt ud (hvilket også er Angelas signatur makeup trick).

Jeg ved godt alt det som make-up artisten brugte, er dyre, limited edition ting fra chanel, men man behøver virkelig ikke gå i minus eller gennemsøge ebay for at få dette look. Det er et super enkelt og klassisk look (nok også derfor at de er så flot), som mest fokusere på den naturlige hud og de flotte læber. Hvis du har lyse brun, er det dog vigtigt at give dem lidt farve (altså du skal ikke tegne dem sorte eller brune hvis du har platin blondt hår! Find en lys brun øjenskygge, uden glitter/frost, allerhelst mat – det ser mest naturligt ud).

Ellers er det du skal bruge bare:
- en go’ pudder eller foundation (evt. også conlsealer hvis du har mørke render under øjnen – som jeg har)
- en brun eyeliner (altså dem kan man få for en 50’er i matas – sågar h&m) og den kunne også bruges til at fylde brynene ud, med lidt go’ vilje)
- Og en lys pink/hinbær pink læbestift, som du både bruger som læbestift og blush. Mac har de fleste farver og deres læbestifter koster omkring 150,-, men det kan sikkert findes billigere i matas. Men hvis man skulle bruge penge på det her look, ville jeg personligt gøre det på læbestiften, da det er et 2-i-1 produkt og sikkert en farve man ville være glad for længe og kunne hive frem hvert forår og sommer. Og så er det lidt blær at tage en Chanel læbestift op af tasken. :P

Der er flere looks på vej, så be there or be square! ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar