Info

tirsdag den 16. marts 2010

Det bedste jeg ved....

Halløjsa allesammen,

Jeg så lige igår at Costume havde en konkurrence om at vinde et gavekort til Mulberry (se: http://costume.dk/article/36777) og her er mit spæde forsøg på at være med i legen:

"Kære Costume,

Først og fremmest tak for et total nice magasin!

Derefter, undskyld. Ja, undskyld, hvis jeg fornærmer nogen med det vedhæftede billede. Dumme ting sker når man tænker med hjertet... (i hvert fald for mig).

Anyway, her er det billede jeg har vaglt at sende til jer, i håb om at komme i betragtning i jeres mulberry konkurrense. Stylegallery valgte dog at choppe det, så jeg ikke engang selv er med på det (det er mig i højre hjørnet -derfor er det godt at i også får en kopi). Og bare rolig. Han har set billedet og har sagt go' for det. ;)

Hvis jeg kun skal skrive få ord om billededet (som jeres konkurrence siger), så har jeg kun ét:

KÆRLIGHED!

Uddybbelse for de interesserede:
Det er simpelthen min ene kærlighed der (næsten) ligger i arm med den anden: Min første designertaske (mulberry daria clutch i farven ink-blue), der blev supleret af min første store kærlighed (Peter).

Jeg fik den af ham, da jeg fyldte 24 (hvilket jeg synes var super nederen at fylde - så
var lige pludselig MIDT i 20'erne og ikke længere kun i STARTEN... og stadig "bare" studerende. Samt lugten af kanel lige om hjørnet). Og han gav mig den for at det ikke skulle være den nederen dag, hvor jeg fyldte 24, men den dag hvor jeg fik min første designertaske. Han vendte noget helt vildt nederen til den bedste dag i - ja super lang tid! Og hver gang jeg går med den, betyder det bare så meget mere - fordu han faktisk fattede mig - og ja, så ser jeg skide godt ud med den! ;)

Jeg kom forresten til at tænke over noget imens jeg funderede over min daria (yep, vi er på fornavn):

En Mulberry er ligesom en go' kæreste: Den får dig altid til at føle dig mere lækker (selv på de dage hvor du dig super grim), den passer til alt i din garderobe og selv hvis der skulle være nogen der mener den ikke gør, er du skide ligeglad, for du er bare så forelsket.

Ja, tro det eller lad være, men det er faktisk sådan jeg har det med min daria og det er en true story (og ja, staten spare sikkert mange penge på IKKE at have mig lukke
inde i foret rum).

Jeg ved godt at dette billede måske skiller sig ud fra mængden og slet ikke kvalificere sig, men om ikke andet, så tag det for hvad det er: En kærlighedserklæring til min kæreste Peter og min Daira. For de er det bedste jeg ved... (ny mangler vi bare lidt alfe-støv, ikke?!)

Igen, tak for et super godt blad (det kan rede enhver regnvejrsdag) og hyg jer inde på redaktionen! Jeg skulle også hilse mange gange fra peter :)

Christina Fotos"

Ja, jeg ved godt det måske lyder som noget bawl, men det er sgu sådan jeg har det. Anyway, lige meget om jeg vinder eller ej, har det været sjovt at lege med og bare få sat ord på ens følelser. Og nej, jeg er ikke fuld eller på noget andet gejl.

Og naturligvis det famøse billed/plange (ja for jeg har smækket et billed ovenpå et andet billed = plange!) :


Hold jer mundtre,


2 kommentarer:

 1. Du skriver super godt, meget inspirerende!
  Fed blog :-)

  xoxo,
  http://intheliteralsenseoftheword.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Hehe, mange tak. Skriver underligt nok mest "flydende" når jeg er træt og ikke tænker for meget over det. :)

  SvarSlet